Ophaalservice

Guus Achterhoek haalt spullen die voor hergebruik geschikt zijn, gratis bij u op. U kunt van maandag tot en met zaterdag bellen of berichten van 09:30 tot 17:00 uur om een ophaalafspraak te maken. Buiten kantoortijden kunt u ook e-mailen naar info@guusachterhoek.nl.

Spullen brengen

Bent u aan het opruimen en wilt u snel van uw spullen af? U kunt ze ook naar de winkel in Brummen brengen. Twijfelt u of uw spullen geschikt zijn voor de kringloop? Bel of bericht ons voor een dubbel check. De afgifte voor spullen zijn tijdens de openingsuren van de winkel.

Bezorgservice

Spullen die u bij ons in de winkel heeft aangekocht kunnen tegen een redelijke prijs bezorgd worden. U betaald de spullen bij de kassa en u ontvangt een betaalbewijs. Wij maken met u een afspraak om uw spullen bij u thuis af te leveren. Wij bezorgen tot aan de voordeur van het pand.

Ophaallocaties

Wij halen spullen op in Brummen en omstreken.

Inboedelservice

Indien u heel veel spullen over hebt en de woning bezem schoon wilt opleveren. Dan kunnen wij dit uitvoeren tegen een passende prijs. De prijs wordt bepaald aan de hand van de grootte van de woning en de hoeveelheid af te voeren afval. Elke aanpak is anders. Hiervoor maken wij eerst een opname afspraak.

Wat is niet geschikt?

Echt afval, zoals klein chemisch afval (KCA) - Bouw- en sloopafval (waaronder keukens, deuren en laminaat) - Autobanden, auto-onderdelen, bedrijfsafval Bedrijfs- kopieerapparatuur - Groenafval - Kapotte spullen - Niet originele cd's of dvd's.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?