Over ons

Guus Achterhoek

Guus Achterhoek is een klusbedrijf die in 2010 is begonnen in de Achterhoek. De klusjes die verricht werden deden wij in samenwerking met diverse overheid instantie zoals Sité woondiensten en gemeente Doetinchem. Wij hadden een heel divers team wat bestond uit re-integratie personeel, vrijwilligers met een beperking waarvoor de afstand tot de arbeidsmarkt heel groot was, maar ook hadden wij uitzendkrachten en vast personeel in loondienst.

De klusjes deden wij met als doel om mensen te helpen die lichamelijk, financieel of geestelijk niet in staat zijn om zelfstandig bepaalde noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. Dankzij de samenwerking met diverse coöperaties kunnen wij door lage prijzen te hanteren veel betekenen voor onze doelgroep. 

Onze winkel 

De kringloopwinkel bestond toen nog niet voor Guus Achterhoek. Tijdens de klusjes waarbij huizen werden ontruimd bleven er veel spullen over, ook bruikbare spullen. Hij wilde deze spullen weer een tweede leven geven en kwam toen op het idee om een kringloopwinkel te beginnen.  

Algemene vragen

Onze openingstijden

Maandag      12:00 – 17:00

Dinsdag        09:00 – 17:00 

Woensdag    09:00 – 17:00 

Donderdag   09:00 – 17:00 

Vrijdag           09:00 -17:00

Zaterdag       09:00 – 17:00

Zondag         Gesloten 

Adresgegevens

Zutphensestraat 164, 6971 ET Brummen

Telefoonnnumer  +31 6 50 12 80 02

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:30 – 17:00 uur.

Info@guusachterhoek.nl

kringloopwinkel 

Bezorgen gaat alleen uitsluitend als uw artikelen bij ons in de winkel heeft gekocht. Als u de artikelen wilt laten bezorgen, dan kunt u dit bij de kassa aangeven. Uw gegevens worden dan genoteerd, waarna er ter plekke of telefonisch een afspraak wordt ingepland. De kosten voor bezorging binnen Brummen kost vanaf € 7,50. Dit is niet afhankelijk van de hoeveelheid die bezorgd moet worden. Kosten voor bezorgen buiten Brummen kunt u bij het winkelpersoneel navragen. 

kringloopwinkel

Guus Achterhoek hanteert vaste prijzen. Er kan niet onderhandeld worden over de prijs. Daarnaast kan er geen aansprak gemaakt worden op eerdere prijsstellingen of op de vergelijking met andere artikelen. 

kringloopwinkel 

Garanties gelden voor (bijna) alle elektrische apparaten die zijn gekocht in de winkel. Met uitzondering van computers en aanverwante apparatuur wordt geen garantie gegeven. Bij het retourneren van een elektrische toestel wordt er eerst gekeken of het artikel valt te repareren. Als dit niet mogelijk blijkt, wordt er een vergelijkbaar artikel aangeboden. Mocht er geen vergelijkbaar artikel aanwezig zijn, dan geven wij een tegoedbon t.w.v. het aangekochte product. Wij geven geen geld terug. 

Aangekochte elektrische apparaten van € 10 tot € 50,- geldt er een garantie van twee werkdagen. Vanaf € 50,- en meer wordt er een garantiebewijs uitgegeven en is de garantietermijn twee weken. Niet werkende elektrische apparaten worden terug in ontvangst genomen op vertoon van de kassabon/garantiebewijs en de prijssticker op het product. Zonder bewijs kunnen wij het product helaas niet terugnemen. 

Guus Achterhoek werkt jarenlang samen met diverse gemeentes in de Achterhoek. Zo krijgen wij regelmatig mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen ze een werkplek aangeboden waar ze de kans krijgen om zich te kunnen ontwikkelen en werkervaring kunnen doen, zodat ze kunnen uitstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. 

Bij Guus Achterhoek kun je op vrijwilligers basis komen werken. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die paar uurtjes of een hele dag in de week over hebben  en graag zijn tijd wilt benutten in een prettige werkomgeving. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via info@guusachterhoek.nl

Contact opnemen

Voor vragen over de kringloopwinkel of algemene vragen mailt u met info@guusachterhoek.nl. 

Impressies

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?